Jonkers

Jonkers Bouwmetaal uit Urk is een op-en-top familiebedrijf dat in bijna 35 jaar is uitgegroeid tot een serieuze partner in ontwikkeling en levering van staal voor de bouw. Daar wij zij staan voor garantie en kwaliteit richting de eindklant kiezen ze zelf ook voor kwaliteit als het om hun eigen verlichting gaat.

De Aquila Serie is een zeer energiezuinig linear ledarmatuur van hoge kwaliteit. Het armatuur is compleet vervaardigd uit aluminium en voorzien van een opalen afdekking. De Aquila Serie is volledig IP65 stof- en waterdicht met een slagvastheid van IK10 (vandaalbestendig gesloten armatuur). Het armatuur is breed inzetbaar, denk hierbij aan werkplaatsen, sporthallen, opslagruimten en productieruimten.

De Aquila Serie onderscheidt zich doordat de behuizing vervaardigd is uit aluminium. In de behuizing bevindt zich de printplaat met leds. Deze printplaat is tevens vervaardigd uit aluminium. Door deze engineering wordt de gegenereerde warmte van zowel de interne leds als de transformator snel afgevoerd. De leds en transformator blijven door dit ontwerp een stuk koeler dan bij armaturen vervaardigd uit kunststof waardoor het armatuur een stuk langer meegaat.

Toegepaste producten in dit project