Lednovate werkplaats 13
Lednovate werkplaats 10
Lednovate werkplaats 09
Lednovate werkplaats 11
Lednovate werkplaats 02

Nederlandse fabrikant van hoogwaardige ledverlichting

Lednovate is een Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige ledverlichtingsarmaturen voor de industriƫle markt. Tegen de trend in hebben wij de stap genomen om zowel de ontwikkeling alsmede de productie van hoogwaardige ledarmaturen in eigen beheer in Nederland uit te voeren. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij, naast de hoogst haalbare kwaliteit, ook een optimale service en garantie kunnen waarborgen.

Door eigen engineering, ontwikkeling en fabricage, zijn wij als organisatie onafhankelijk en bieden wij snelle levertijden met een gewaarborgde kwaliteit. Tevens produceren wij projectmatig maatwerkoplossingen.

Lednovate werkplaats 12
Lednovate werkplaats 08

Advies op maat:

"Wijze raad is halve daad" is een spreekwoord dat zeker van toepassing is op onze innovatieve producten. Daarom geven we graag advies over onze producten en hoe deze toe te passen. Lednovate voorziet de elektrotechnische installateur en de zelf installerende bedrijven van uitgebreide lichtberekeningen en lichtcalculaties afgestemd op individuele klanteisen of volgens de NEN-EN 12464-1/2 normen.

Bij Lednovate staat de klant centraal en wij zoeken naar de beste oplossing voor elk vraagstuk. Daarin spelen flexibiliteit, creativiteit en advies op maat een cruciale rol voor ons als organisatie.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Lednovate kan u helpen van technisch support tot het maken van uitgebreide lichtcalculaties.