RPP Kunststofoplossingen

RPP Kunststofoplossingen (Nieuwleusen, Overijssel) is een internationaal opererende toeleverancier van kunststofproducten en kunststofonderdelen. Het van oorsprong familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren van hoogkwalitatieve kunststofproducten door middel van kunststoflassen, vacuĆ¼mvormen, frezen en andere vormtechnieken. De organisatie groeide uit haar jasje waardoor er een nieuw bedrijfspand is gebouwd.

Duurzaam ondernemen staat bij RPP Kunststofoplossingen hoog in het vaandel. Zo werken ze onder andere met gerecyclede kunststoffen en verzamelen ze alle restafval uit de productie om direct weer te gebruiken als grondstof. Dit was voor hen ook een reden om de nieuwe hal te verlichten met duurzame ledverlichting.

Lednovate Linea RPP Nieuwleusen led 8

Lednovate heeft het lichtadvies uitgebracht met een gemiddelde lichtsterkte >500lx op de vloer. Hierdoor is er voldoende werklicht voor alle diverse werkzaamheden. De werkplaats van >2700m2 wordt verlicht door 141 stuks Linea 75 Watt armaturen welke voorzien zijn van 90 graden optieken. Hierdoor wordt het licht mooi egaal naar de werkplekken gestuurd. Totaal wordt de hal slechts verlicht met 3,9W/m2.

Toegepast product in dit project