Trioliet

Linea Trioliet Oldenzaal 1620x1080 6

Bij Trioliet in Oldenzaal is de verouderde TL-verlichting vervangen door 1,2 kilometer aan nieuwe LED-lichtlijnen van Lednovate.

Deze vervanging heeft geresulteerd in een verdubbeling van de lichthoeveelheid in de hallen waardoor de werkplekken conform de gestelde eisen weer goed verlicht zijn. Tevens is er een energiebesparing van 87.500 kWh per jaar gerealiseerd waardoor de verlichting zich binnen een aantal jaren vanzelf terugverdiend.

De nieuwe verlichting (Lednovate Linea Serie) is compleet uit aluminium vervaardigd waardoor er een optimale warmtehuishouding tot stand komt. Dit zorgt ervoor dat de interne LEDs en transformatoren niet oververhit raken en koel blijven. Hoe koeler deze componenten blijven hoe langer de levensduur en des te lager de lichtafname over tijd. Dit resulteert bij Trioliet in een verlichtingsoplossing waarbij er de komende decennia ’s niet meer naar de verlichting omgekeken hoeft te worden.

- Werkplekken weer optimaal verlicht door verdubbeling lichtopbrengst

- Zeer lage totale eigendomskosten (TCO) door minimale onderhoudsinterval en lichtafname over tijd van de Lednovate Linea Serie

- Energiebesparing van 87.500 kWh per jaar!

Toegepaste producten in dit project